Hem

Vi talar om stamspolning

Okej, nu ska jag gå in på samma grej som jag pratat om senaste tiden ytterligare en gång. Till alla de som har hört av sig i kommentarsfält och inkorgar om att det får vara nog nu: Ja ja, jag ska försöka hålla isär privatlivet och bloggen mer.

Så, för att ge lite kontext: för ett tag sedan kom jag iväg på en date för första gången på 4 (?) år. Det var ett stort steg för mig. Det har känts som att jag skulle vara singel i all evighet. Sedan uppstod en situation där en vän hade en vän som hade en kompis. Ja, eller hur det nu var. Det var i alla fall läge för mig och den här tjejen att ses. Vi sågs och det visade sig att tjejen jobbade med stamspolning. Vad är det för speciellt med att hon jobbade med stamspolning, tänker kanske vissa av er. Ja, egentligen är det väl inget konstigt alls. I Sveriges överlägset största stad finns överlägset flest byggnader. Alla dessa byggnader behöver väl ses över på alla möjliga sätt. Stamspolning lär vara ett av dessa sätt. Om jag tvekat på detta innan så stod det i alla fall klart att så var fallet efter vår träff.

Det var oerhört uppiggande. Nu låter jag som en innerstads-/överklassmänniska som har träffat pöbeln men jag tyckte så genuint. Det är väldigt roligt att få träffa personer med annan bakgrund och annan inriktning i livet. Det är värdefullt, det är jag övertygad om. I detta fallet var det stamspolning som vi fastnade på som samtalsämne. Det hade kunnat vara precis vad som helst. Det bara råkade bli stamspolning. Och vet ni vad: Stamspolning låter faktiskt ganska intressant.

Nu är det vissa av er, särskilt ni som känner mig, som tänker att jag aldrig skulle passa inom den branschen. Jag kan meddela er att ni har absolut rätt. 100%, utan tvekan, och så vidare. Det kanske var därför jag kunde ha sådan distans till stamspolning. Jag visste att jag aldrig skulle fixa jobbet, varken fysiskt eller mentalt. Jag var däremot tacksam att det fanns andra människor som arbetade med stamspolning. Stopp i avloppet har nämligen varit ett återkommande stort problem i min förening senaste tiden.