Hem

Olika erbjudanden under årets Black Friday

Det finns en väldig massa bra erbjudanden under Black Friday att ta del av. Sedan finns det de där närmast skrämmande bra erbjudandena som man bara kan hitta under Black Friday. Konsten som jag lärt mig behärska är att finna ut just var dessa finns. För att lösa detta krävs övning. Övning som ger färdighet osv. Detta är en av mina starkaste färdigheter, helt klart.

Nu stundar snart årets bästa shoppingdag. Under denna dag kommer jag, precis som vanligt, att göra årets inköp. Jag gör som jag brukar göra: Jag väntar på Black Friday för att de saker jag vill köpa ska komma på erbjudande. När jag lokaliserat vem som ger bästa erbjudandet för det jag vill köpa under Black Friday – ja, då slår jag till.

I år har jag ett antal olika saker som jag är mycket taggad på att få sätta klorna i. Under Black Friday 2021 kommer jag att leta efter erbjudanden på följande varor:

Träningskläder

Jag skulle ju bli en helt ny version av mig själv. Det lovade jag redan vid nyår. När detta inte hände på grund av pandemin så sköt jag fram det. Efter sommaren skulle förvandlingen istället ske. Så skulle det få bli. Men det blev inte så. Under Black Friday kommer erbjudanden på träningskläder som gör att jag faktiskt kan bli den där nya personen. Nu finns inte längre några ursäkter. Jag ska förnya mig från topp till tå. Från sko till löparmössa. Det kommer att bli succé. Eller ja: Jag hoppas att det kommer att bli succé.

Oavsett vad så vet jag att Black Friday kommer att vara dagen då mängder av erbjudanden på träningskläder kommer att kläda internet. Det blir fint!

Sällskapsspel

Finns det något som kan mäta sig mot ett bra sällskapsspel? Det rätta svaret är nej. Framförallt om man talar om tillvaron i en sommarstuga, eller på annan typ av semester. Då är det oslagbart. Några av de erbjudanden under Black Friday som jag personligen är mest exalterat över är de som handlar om detta. Jag vill köpa en lång rad nya spel. Både till lantstället och till hemmet. Något att spela under kalla vinterkvällar och en bra bit in på våren.

Vilka erbjudanden ska ni ta del av under 2021 års Black Friday? Dela gärna med er av era tankar. Jag ska försöka svara på alla kommentarer!