Hem

Lite mer om mobilskal till iPhone 7

Jag fortsätter i samma spår som igår. Dels för att jag inte har något nytt att säga om ni-vet-vad, men också för att jag kände att det skapade en del intresse. Vissa har säkert missat inlägget och därför tänkte jag köra en liten summering:

Jag har inte bytt mobil på många år. När jag hittade en som jag tyckte passade så har jag kört på den. Det behöver inte vara så avancerat för mig. Visst, jag har bytt ut batteriet och fixat med lite olika saker. Under åren med min iPhone 7 så har jag dessutom bytt mobilskal ett antal gånger. När jag satte mig ner och funderade på det så insåg jag att det var fler år än jag trodde. Detta resulterade i att jag skapade ett inlägg om saken igår. Jag gick igenom de första skalen jag hade till min telefon men var sedan tvungen att stänga ner datorn.

Idag har jag gjort lite efterforskningar om mobilskalen till min iPhone 7. Det resulterade i att jag mindes ännu fler. Därför ska jag nu fortsätta presentera de olika mobilskalen min iPhone 7 haft genom åren. Är ni med? Då kör vi.

Okej, jag borde vara på det tredje skalet i räkningen. Det var ett mobilskal jag köpte till min iPhone 7 i en elektronikaffär i Göteborg som jag gillade. Jag gick in för att köpa något annat men kom ut med ett nytt skal. Det var fint. Jag minns att jag betalade ganska mycket. Bra kvalitet, ganska mycket olika fack för saker och – ja, vackert i största allmänhet. Det var nog då någon gång som jag insåg att mobilskal till min iPhone 7 faktiskt kunde göra telefonen till en accessoar.

Så har det varit sedan dess. Jag har valt att lägga ganska mycket pengar på mobilskal till min iPhone 7. Jag har tyckt att det har varit värt en slant att få telefonen att se ut så som man vill. När jag ser de skal som kommer till nya telefoner blir jag faktiskt lite sugen på att uppdatera mig. Saken är bara den att jag inte alls känner för att lägga de pengarna. Det blir för dyrt att både köpa en massa tillbehör och en helt ny telefon.