Hem

Om min städfirma

Ta vilken städfirma som helst och jag garanterar dig att du inte hittar någon som levererar bättre än vi gör. Detta var faktiskt något som vi bestämde oss för när vi startade verksamheten – en gång för en väldig massa år sedan. Det känns som att det var igår, eller 100 år sedan, som någon sjöng en gång.

Hur som helst. Jag brukar vanligtvis vara ganska blygsam med skrytet men det kommer inte riktigt vara så idag. Se detta som vilken marknadsföringskampanj som helst. En kampanj för att marknadsföra min städfirma och hur vi levererar resultat.

Låt oss börja med själva prestationen.

Våra tjänster är heltäckande och vårt team är mångfacetterat som bara helvete. Det kommer man långt på när man talar om städfirmor. Vi bedriver en verksamhet där vi kan erbjuda ett vitt och bredd sortiment till kunder av väldigt varierande slag. Vi arbetar dessutom med både privatpersoner och företag. Dessa faktum gör oss till ett av de bredaste städfirmorna i branschen. Ja, i alla fall i vår del av landet.

Vi är väldigt nöjda med utvecklingen och det ökade förtroende vi får bland kunder. Varje år vänder sig mängder av nya personer till vår städfirma för hjälp. Det är precis så vi vill ha det och detta vi alltid planerat utifrån. Väldigt, väldigt positivt.

En annan aspekt av vår städfirma som jag verkligen vill lyfta är vårt service mind. Lika mycket som vi fokuserar på att leverera goda resultat av själva städningen fokuserar vi på detta. Vi har bestämt oss för att alltid finnas där för alla kunder. Detta gäller alldeles oavsett vilka kunderna är och i vilken utsträckning som vi hjälper dem. Inställningen genomsyrar hela verksamheten och hela kundprocessen. Från första kontakt till utförande och utvärdering av arbete. Det tummas aldrig på.

Har du funderingar om städfirman? Undrar du någonting som inte uppkommit i några av de texter som jag publicerat om saken tidigare? Då är du varmt välkommen att sträcka ut en frågande hand till mig. Gör det, lämpligen, genom att skriva din fråga i kommentarsfältet till ett inlägg. Varför inte det inlägg om min städfirma du just nu läser?

Välkommen och på återseende.