Hem

Första jobbdagen sedan semestern

Det blev en bra start på vardagen igen. Nästan alla var på plats på jobbet och det kändes bra ändå att vara tillbaka.

Vad jag har lärt mig idag? Hm, hade ett möte där vi diskuterade skyltar, skyltning, och på vilken nivå vi borde ligga när det gäller tillgänglighet och skyltning. Vi pratade om punktskrift, taktila skyltar, kontrastmarkeringar och ledstråk. Intressant, men svårt. Och vi måste hitta vår nivå. Mer arbete återstår, det är ett som är säkert!

På lunchen idag gick vi (nästan hela avdelningen) runt sjön Trummen ihop. En skön lunchpromenad trots att det regnade lite. Och eftersom vi har fågelskådande kollega kan jag meddela att vi såg ett gäng storskrak och en lite ensam häger (jaja, hägern kände jag ju såklart igen, men att de svartvita sakerna mitt ute på sjön var storskrak hade jag definitivt inte koll på!).

Och så hade vi första styrelsemötet i konstklubben idag också. Ett spännande år väntar och jag hoppas vi kan presentera lite nya fräscha idéer under året. Det är väldigt roligt att få köpa in konst! Det är ju sällan jag gör det åt mig själv, så det är kul att få göra det åt andra! (Vi köper alltså in konst för medlemsavgiften, och så lottar vi ut konsten till medlemmarna.)

Hjälp vad trött jag blev sen på eftermiddagen! Vi körde en tidig fikapaus för att få lite mer energi, och sen passade jag på att gå hem lite tidigare. Och nu ikväll ligger jag utslagen i soffan och somnar nästan redan innan 8… Det blir nog en tidig kväll…