Hem

Alternativ till dyra pool filter

Gör poolen osynlig

Filter till pool kan tillverkas för nästan alla utomhuspooler – de kan till och med eftermonteras senare utan problem. De robusta men ogenomskinliga värmebanorna kan gå på och tåla laster på upp till 260 kg per kvadratmeter om det behövs. Det finns till och med omslag som du kan spela golf på. När de är stängda integreras baldakinerna diskret i miljön. Filter spabad med plasttak är mer budgetvänliga.

Enkel lösning för filter till pool

Rullskyddsmodellen är tillverkad av extremt slitstarkt, PVC-belagt polyestertyg på båda sidor och förstärkt längs. Det kan lossas och lagras imponerande utan rynkor. Innovativ ny utveckling: Snabbspännarna för rullskydd, som kan flyttas och därmed erbjuder de bästa installationsförhållandena. Går att använda som filter till pool men också som filter till spabad

Värmeförvaring lätt överkomligt

En nydesignat filter till pool är extremt motståndskraftig mot UV-strålning och kemisk påverkan. Den består av ett klart ytskikt och en genomskinlig, tonad undersida. Detta gör det enkelt att värma upp vattnet med solljus – och energikostnader kan sparas.

Solfilm för det energimedvetna

Poolöverdraget ”bubbeldämpad film” från företaget Reps är självbärande på vattnet. Den blå folien tillverkas individuellt efter poolstorleken och har separata värmeisolerande luftkammare som håller vattentemperaturen stabil. Om så önskas kan filmen också utrustas med en soleffekt. Med den här modellen finns en upprullningsanordning av aluminium som kan flyttas, låses och manövreras manuellt med hjälp av en handvev.