Hem

Markiser Stockholm

Solskydd för terrass och balkong – Markiser Stockholm och Sverige

Som ett familjeföretag i femte generationen har vi tillverkat markiser som sätter standarder för mer än 25 år. Det som gör Svennes Markiser Göteborg unikt är kombinationen av produktion av markiser och markiskläder under ett tak. Detta är producerat i Sverige in i minsta detalj. Vår uppfinningsrikedom är uppenbar när det gäller att göra det ännu roligare att vistas utomhus. Vi nöjer oss aldrig med bra lösningar, men vill bli lite bättre för varje dag. Detta ger oss det bästa i alla avseenden till våra kunder – i den perfekta kombinationen av form och funktion.

markiser av markiser kännetecknas av kvalitet, prisbelönt design och innovativ teknik som ger din terrass och balkong en viss extra. Ta oss på vårt ord med vårt kvalitetslöfte.

Med solskydd för terrass-skuggning finns ett stort urval av modeller och färgnyanser idag – det lämpliga markistyget finns även för alla markistyper och färger.

Valet av den perfekta markisen är i grunden enkelt: det definieras av användningsplatsen och ditt eget påstående.

Skuggning för uterum och terrasstak

Fri utsikt över trädgården i en skyddad miljö: uterum och täckta terrasser kombinerar det bästa av inomhus och utomhus. För att säkerställa att du kan njuta av dyrbara stunder utan begränsningar: Skydda uterum och takterrassen i Stockholm från starkt solljus och höga temperaturer med hjälp av markiser. Antingen monterad på eller under glastaket, de ger ett behagligt klimat och tillförlitlig bländning skydd. De högkvalitativa textilskuggsystemen från Svennes Markiser Stockholm är lika vackra som robusta. De tål på ett tillförlitligt sätt vind och väder och ger en inbjudande atmosfär. Glöm sommar och vinter, med Svennes Markiser Stockholm tecknen är alltid på ”må bra”.

Glas markiser för uterum

Njut av att vara i trädgården även under varma dagar. Din markis speglar bländande sol, UV-ljus och mycket av värmestrålningen samtidigt som du fördjupar din vinterträdgård i behagligt dagsljus. Värmen stannar utanför medan du njuter av att vara inne. Oavsett om små eller stora glasytor, klassiska eller skalade tak – njuta av behagliga temperaturer, spara dig i påslagning av luftkonditionering och designa din egen vinterträdgård dröm.

Underglas – markiser för terrasstak i Stockholm

Tillbringa dagen utanför, i trädgården, under ett skyddande tak. Svennes Markiser Stockholm säljer design-markiser som utlovar det bästa skyddet mot för mycket sol och ge din mycket personliga utomhus textil hemtrevnad. Duken är förlängd skyddad från smuts, vind och väder under terrassen taket. Alla markiser från Svennes Markiser Stockholm övertygar med kompakta fulla kassetter som anpassar sig harmoniskt till terrassens tak. En mängd olika belysningsutrustning fulländar atmosfären på kvällen.

Solskydd för fönster

Naturligt ljus och solstrålar berikar känslan av livet som lite annat. Ingen artificiell ljuskälla kommer i närheten av detta. Beroende på solens position och årstiden kan solljuset också vara för mycket av det goda. Svennes Markiser Stockholm erbjuder ett brett utbud av möjligheter att integrera naturligt ljus från utsidan för att utforma rumsatmosfären. Låt dig inspireras av våra idéer och upptäck möjligheterna till underbart naturligt ljus och maximal boendekomfort i det utsiktsskyddade privata hemmet. Du kommer att bli överlycklig.

Vertikala markiser för mer komfort

Markiser för fönster erbjuder en mängd fördelar jämfört med konventionella skuggningssystem. De erbjuder ett effektivt skydd mot bländande solstrålar och undviker att värma upp dina lokaler på ett klimatvänligt sätt. Svennes Markiser Stockholm design markiser fördjupa ditt rum i ett försiktigt trimmat dagsljus utan att helt låsa ute solen. Transparenta markisdukar ger utsikt i det fria samtidigt som du skyddar mot yttre vyer. På Svennes Markiser Stockholm är det självklart att de kan drivas med lekfull lätthet eller integreras i hemautomation.

Ökad livskvalitet

Markiser för fönster säkerställer ett effektivt sol-, bländnings- och klimatskydd. Markisdukarna släpper in mjukt inljus i det inre och återspeglar en stor del av UV- och värmestrålningen, beroende på färg och konsistens. Detta sparar driften av luftkonditionering under varma dagar. Vid svalare temperaturer stannar värmen längre i ditt eget hem. Få ditt mycket privata solsken in i huset med en vertikal design markis från Svennes Markiser Stockholm.

Fri vy utan insikt

Med textilnyanser från Svennes Markiser Stockholm kan du alltid hålla en klar bild och skyddas från oönskade vyer från utsidan. Beroende på ditt val av markisduk, kan du också bestämma hur mycket ljus lyser i köket, vardagsrummet eller badrummet. Från ett mångsidigt urval av modeller, tygfärger och mönster kan du välja fönstermarkiser som passar dig och ditt hem. Goda framtidsutsikter, eller hur?

Fallarmkassettmarkiser – även lämpliga för balkonger

Lågutsläpp med gasfjädrar klämmer fast duken i en vinkel på upp till 120 grader mot fönstret. En klassisk kassettmarkis som skyddar mot solen samtidigt som den ger utsikt åt utsidan.

Markisoletten

Kombinationen av vertikal och falla arm kassett markis. I det övre området går solen och det visuella skyddet vertikalt, längst ner kan ljusincidensen flexibelt bestämmas av dropparmarna.

Vertikala kassettmarkiser

Markisduken styrs vertikalt över hela höjden framför fönstret och erbjuder optimalt visuellt och bländningsskydd. När den är indragen är den skyddad från vind och väder i hela kassetten, alldeles utsträckt.

Smart system för speciallösningar. Triangulära fönster eller takfönster är försedda med skräddarsytt solskydd av Svennes Markiser Stockholm.