Hem

Kontorsstädning

När du väljer Kontorsstädarna för din kontorsstädning kan du vara säker på att dina anställda kommer att arbeta med en trevlig och fräsch känsla. Vi är specialist på kontorsstädning, på grund av våra många års erfarenhet av kontorsstädning kan vi med säkerhet säga att ett rent kontor motiverar din personal. Förutom den motiverande faktorn, bidrar god hygien och ett rent kontor till att skapa arbetstillfredsställelse och produktivitet för dina anställda. Indirekt ger det dig också inkomst om du väljer att städa dina affärslokaler av Kontorsstädarna. Ett rent och friskt kontor hjälper till med ett professionellt utseende när du tar emot besökare från till exempel kunder.
Vi på Kontorsstädarna har varit anläggningspartner för kontorsstädning i 50 år med olika specialkvaliteter. Tack vare dessa specialiseringar kan du vara säker på en bra service med kvalitetsgaranti! Se till att dina anställdakan sitta på kontoret med en god känsla och att du kan ta emot dina kunder på ett rent kontor. Du kan uppnå detta genom att välja Kontorsstädarna! Vi kommer att tillhandahålla en kontorsstädning som är skräddarsydd för dig.

Anpassad kontorsstädning från Kontorsstädarna
När du väljer Kontorsstädarnas tjänster är du säker på en skräddarsydd kontorsstädning. Vi utarbetar ett specifikt arbetsprogram för varje kund med hänsyn till våra kunders specifika önskemål. När detta program har upprättats kommer vårt permanenta, stabila och välutbildade städarteam att vidta åtgärder för dig. Detta team kommer att säkerställa ett bra utförande av städningen och kommer att säkerställa ett rent och friskt kontor. På Kontorsstädarna arbetar vi med flera specialiseringar, så att alla vet vad de gör. Till exempel, vi är specialiserade på renrum rengöring , butik rengöring och städning skolor och utbildningsinstitutioner .

Grundlig rengöring av ditt kontor med NJUY
Kontorsstädarna arbetar med mikrofiber under rengöring så att vi optimalt kan ta bort mikroorganismer. Vi har utvecklat vårt eget rengöringsmedel som heter NJUY för att ytterligare främja rengöringsprocessen. Detta tvättmedel från Kontorsstädarna har en trevlig doft, är 100% biologiskt nedbrytbart och även helt tvålfria. Mikrofiber bör absolut inte användas i kombination med tvål. När tvål kommer i kontakt med mikrofiber kan det närvarande smutset inte längre absorberas eftersom tvål fäster vid mikrofiber. NJUY gör det möjligt för oss att rengöra ditt kontor tvålfritt; detta säkerställer att vi kan arbeta rent och hållbart i dina affärslokaler. Med våra kontorsstädtjänster är du säker på en hygienisk arbetsmiljö!

Kontorsstädning med kvalitetsgaranti
Längtar du efter kontorsstädning med kvalitetsgaranti? Då är Kontorsstädarna det den perfekta städfirman för dig. Tack vare vår många års erfarenhet och vårt eget designade rengöringsmedel kan vi erbjuda en kvalitetsgaranti för rengöring av ditt kontor. På grund av våra specialiseringar kan vi garantera korrekt rengöring av dina kontor eller affärslokaler. Vi är specialiserade på rengöring av renrum, städning av butiker och grundlig rengöring av skolor och utbildningsinstitutioner. Innan vi börjar våra tjänster, gör vi tydliga avtal med dig om att utföra kvalitetskontroller. Efter detta säkerställer ett vattentätt feedback-system att vi kan erbjuda dig en 110% kvalitetsgaranti.

Boka den bästa kontorsstädningen nu
Är du intresserad av vår kontorsstädning, men har du några frågor just nu? Kontakta oss enkelt och snabbt för mer information. Tveka inte och välj Kontorsstädarna! Vi tar hand om städningen av dina kontor eller företagslokaler och gör det exakt för dig. Vi är som mest verksamma och aktiva inom kontorsstädningen i Stockholm och vi är även de ledande företaget när det kommer till kontorsstädningen i Malmö. Men även om du inte bor i närheten av dessa områden så kan du kontakta oss och vi kan garantera dig att du kommer vara nöjd med städningen.