Hem

Byggföretaget med mer än 20 års erfarenhet

Byggföretaget som gillar att tänka tillsammans med dig!
Byggföretag i Stockholm har garanterat kunskap och erfarenhet inom konstruktion i flera år. Bra för hela processen från plan- och projektutveckling till konstruktion, renovering, renovering och underhåll.
Byggföretaget vill inte bara leva upp till förväntningarna utan också överskrida dem om möjligt. Erfarenhet, flexibilitet, kvalitet plus motiverade och skickliga medarbetare garanterar att ditt uppdrag kommer att utföras professionellt.

Kärnvärderingar
– Öppet tänkande: vi gillar att tänka tillsammans med dig, så vi kommer ofta med lösningar som inte är uppenbara.
– Avlastning: byggföretag i Malmö tar gärna hand om alla dina bekymmer, men det är viktigt att kunden förblir involverad så att allt realiseras enligt dina önskemål.
– Erfarenhet: vi har mer än 20 års erfarenhet av konstruktion. Under den perioden har vi framgångsrikt genomfört olika projekt.
– samarbete: Under åren har vi byggt upp ett stort nätverk av underleverantörer och leverantörer. Detta gör att vi fullt ut kan erbjuda ett projekt. Ända från designen till flytten.
– Ständigt informerad: vi tycker att det är viktigt att kunderna blir tydligt informerad. Hos oss får du alltid en öppen budget så att du kan se exakt vad vi erbjuder. Hos oss behöver du inte oroa dig för ytterligare arbete, vi erbjuder dig en komplett öppen budget som är helt komplett. På det här sättet blir du inte förvånad.

Ny konstruktion
Hos vårt byggföretag i Stockholm och Malmö så är din nya konstruktion under ett tak från början till slut.
Vi kan ta hand om ditt projekt, design och konstruktionsteckningar, inklusive konstruktionsberäkningar, specifikationer, ansökan om byggnadstillstånd etc.
Om du vill kan vi också ta hand om inredning och trädgårdsdesign.
Byggföretaget är aktivt i byggandet av nya bostäder, affärsanläggningar, sport- och rekreationsanläggningar, skjul med kontor etc.
Denna konstruktion avser både egen projektutveckling och konstruktion för privatpersoner eller företag.

Byggande och renovering
Byggföretaget i Malmö och Stockholm har specialiserat sig på renovering i ordets bredaste bemärkelse i årtionden.
Du kan kontakta oss för byggande av ett garage, huva på garaget, vinterträdgård, sovsal till och med renovering av ditt badrum.
Du har planer, men du vet ännu inte exakt hur detta borde utformas i din befintliga situation? Inga problem, vi tar över dina renoverings önskemål och översätter detta till skräddarsydda råd med en konstruktionsteckning och matchande offert. Tack vare vår års erfarenhet av att bygga, renovera etc. ser vi snabbt din idealiska lösning för din förlängning. Vi tar hand om hela processen, från den första rådgivningen till byggnadsansökan till och med realiseringen.

Renovering
En av pelarna i Byggföretaget är underhåll och renovering.
Vissa aktiviteter är:
– isolerande hus
– byte av golv (till exempel betong istället för trä)
– byte av fönsterramar
– byte av tak och rännor
– betongreparationer