Hem

Badrumsrenovering

För många låter en badrumsrenovering som ett enormt arbete. Detta är en anledning till att många konsumenter är ovilliga att ta itu med projektet. Med rätt stöd kan du göra en badrumsrenovering  i Stockholm på bara några dagar. Tack vare rätt planering, nära samarbete med erfarna proffs och snabb leverans av nödvändiga material, är Klara Kakel den bästa partnern för din badrumsrenovering.Vad måste jag tänka på när jag planerar en badrumsrenovering?

Oavsett storleken på badrummet och den tillgängliga budgeten, är god planering nyckeln. Det är därför bäst att förlita sig på hjälp av erfarna badrumsplanerare i Göteborg. Vi erbjuder dig omfattande råd redan från början, som kompletteras med praktiska verktyg såsom vår online badrum planerare.

Eftersom ett badrums fräscha livslängd vanligtvis är mellan 15 och 20 år i dagligt bruk, bör du inte kompromissa med kvaliteten på projektet. Detta är möjligt utan att bryta budgeten eller tidshantering. Tack vare vår effektiva service kan ditt perfekta badrum implementeras på bara tio dagar.

Hur lång tid är ledtiden innan en badrumsrenovering kan utföras? När den första brickan slås av väggen beror på olika faktorer. Å ena sidan måste grundkonceptet för badrumsrenovering stå. Detta föreskrivs i direktivet för allt återuppbyggnadsarbete. Om du börjar i förtid, kommer du snabbt se att du befinner dig i onödigt kaos. Innan byggandet börjar är det därför oerhört viktigt att ha en djupgående diskussion om alla inblandade personer.

Men med hjälp av det praktiska online-verktyget och ett samråd med Klara Kakel -proffsen i våra butiker, skapas konceptet snabbt. Det är bäst att börja planera ditt nya drömbadrum med ett besök i en av utställningslokalerna. Badrumsutställningarna är ett underbart sätt att få inspiration till din badrumsrenovering. Oavsett om du föredrar ett traditionellt utseende eller
vill implementera en modern stil: Lämpliga erbjudanden finns i utställningsrummen.

Det finns också mycket att upptäcka när det gäller material, färger och utrustning. Klara Kakel-utställningarna finns på flera platser i Stockholm.
Om du har några frågor, vänligen kontakta en lokal specialist. Naturligtvis kan färdiga planer också diskuteras och optimeras med proffs på badrumsrenovering, eftersom det utbildade ögat snabbt ser om det finns problem att ta itu med eller om projektet är redo för genomförande.

Observera Använd inte bara den klassiska badrumsplaneraren från Klara Kakel, men också erbjudandet om 3D-badrumsplanering. Du skickar in dina idéer och experterna på Hornbad skapar en anpassad 3D-modell. Önskade ändringar kan diskuteras via telefon, e-post eller i vår butik. Som ni kan se, den nödvändiga preliminära fasen beror främst på hur snabbt den grundläggande planen för badrumsrenovering genomförs. Dessutom är vi mycket flexibla och kan reagera omedelbart på kortsiktiga konverteringsförfrågningar och renoveringar.

Vilka förberedelser bör göras?
Vårt kompletta paket täcker badrumsrenoveringen från första platta till slutstädning. Det är dock möjligt att anpassa varje projekt individuellt. Om du till exempel vill hålla budgeten låg, är det fullt möjligt för den fyndiga gör-det-självare att täcka förberedelserna internt:

Ta bort gamla brickor

Riva eller rita om väggar

Ta bort byggskräp

Du kan också enkelt täcka demontering av badrumselement såsom badkar, handfat och andra badrum utrustning. Välbevarade sanitetsartiklar kan säljas till ett rimligt pris. Detta ger inte bara några extra kronor i kassan, det är också miljövänligt.

För att ta hand om skräp är det värt att hyra en speciell behållare. Detta kommer att levereras och hämtas av den valda tjänsteleverantören. Avfallshantering ingår i hyran. De klassiska containerstorlekarna är tre kubikmeter och fem kubikmeter. De mindre modellerna är tillräckliga för badrum upp till en golvyta på fem kvadratmeter eller för badrum med ett litet kakelområde. Det genomsnittliga badrummet har en yta på sju kvadratmeter – det är därför oftast nödvändigt att använda den större spillror behållare efter en badrumsrenovering.